Сигнализирай!

Ицо Хазарта: Хората, срещу които се изправихме, помислиха, че ще се разберат с нас (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.09.2022 г.
18
0

„На миналия вот хората, срещу които се изправихме, ни подцениха. Мислеха, че ще успеят да се разберат с нас – чрез заплашване, подкупване. Сега разбраха, че битката ще бъде канска”, каза Христо Петров от ”Продължаваме промяната” в предаването ”На фокус” по NOVA.

„Спомням си на миналите избори една от социологическите агенции ни искаше 100 хиляди лева на процент отгоре. Всички социолози обявяваха победа на ГЕРБ, но спечели ПП.  Дори ГЕРБ да е първа политическа сила, а ние втора, няма да направим правителство с тях", добави Ицо Хазарта.

Ицо Хазарта с песен за депутата Христо (видео)

„Причината да съм в парламента не е, за да си търся нови възможности за творчество. Когато един човек се занимава с политика, всяко нещо, което прави по време на предизборна кампания, може да бъде разчетено като предизборно послание. Намерих своето поприще в Народното събрание и не ми е нужна коалиция. Знам какво правя. Това, с което се занимавам, ми носи смисъл”, изтъкна още той. 

Относно даряването на заплатата му за деца от социални домове и коментара, че това може да го направи и без да е депутат, Хазарта отговори:

Ицо Хазарта влиза в политиката. Добър ход ли беше това?

„Ако отидете като обикновен човек в дом за сираци, няма да ви пуснат. Тези деца са защитени от закона. Всеки депутат обаче има право да получава съдействие от органите и да влезе.”

По думите му на предстоящите избори залогът е огромен.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.