Сигнализирай!

Крум Зарков: Поисках оставката на Корнелия Нинова, когато бяхме трети – сега сме пети (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.10.2022 г.
30
0

„Поисках оставката на Корнелия Нинова, когато бяхме трети – сега сме пети“. Това заяви в предаването „Тази сутрин“ по bTV министърът на правосъдието и кандидат за лидерската позиция в БСП. При предходните избори той поиска оставката на председателя на социалистите.

В събота партията ще обсъди изборния резултат на Национален съвет.

Корнелия Нинова гласува за “по-тежко преминаване през кризите” (видео)

„Ако се даде шанс на българските социалисти, да се организират, да вдигнат поглед – резултатите ще дойдат. Лявото е ключова тема за стабилността на българската политическа система и за живота на над две-трети от българите, които се подписват срещу доста скромни доходи“, добави Зарков.

БулФото
Той нарече "гьонсуратлък" позициите на ръководството на БСП.

„Инат под маската на твърдост и лоялност. Всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават това. Следващия Национален съвет не БСП е последен шанс за партията. Очаквам заявление, че така не може и трябва да се вземат следващи стъпки, заложени в устава“, допълни социалният министър.

Корнелия Нинова “категорично” няма да подава оставка (видео)

Зарков отчете, че е успял да изпълни основните си задачи като служебен министър на правосъдието и коментира, че изборите са преминали спокойно, а резултатите са били признати от всички сили.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.