Сигнализирай!

Warner Music са новите собственици на „Васко Жабата“ и вече пуснаха ремикс на песента (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.10.2022 г.
37
0

Warner Music са новите собственици на „Васко Жабата“ и вече пуснаха ремикс на песента.

Песента „Комбайна-вършачка“ на оркестър „Камчия“, по-известна като „Васко Жабата“, се превърна в тотален хит. Тя вече е собственост на една от най-големите музикални компании в света. Warner Music взима правата благодарение на представителите си в България „Орфей Мюзик“, които са официален дигитален дистрибутор на оркестър „Камчия“.

Автори на официалния ремикс са италианският диджей Фабрицио Паризи и музикантът и продуцент The Editor. Тандемът стои зад едни от най-успешните електронни проекти у нас.

Васко Жабата – президент (видео)

https://www.youtube.com/watch?v=I3dUDqnmUgw&ab_channel=WarnerMusicSEE

Българското предложение е избрано като фокус трак между останалите ремикси.

„След като тази песен е тотален хит в толкова много държави, беше абсолютно логично, че ще се нуждае от официален ремикс. Не сме очаквали, че предложението ще бъде отправено към нас, което ни учуди в първия момент, но да работиш с мейджър компания като Warner Music е привилегия за нас! Ремиксът беше пратен след дадения краен срок, реално бяхме закъснели, но за наша радост явно се е харесал на Warner Music и пристигна съобщението, че това ще бъде главният клубен микс!“, разказва Фабрицио пред „Телеграф“.

Видео: YouTube/Warner Music SEE

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.