Сигнализирай!

Онлайн игра иронизира търговската марка "Костя Копейкин"

Gospodari.com
Gospodari.com
12.10.2022 г.
60
0

Онлайн игра иронизира търговската марка "Костя Копейкин".

Kostia Game се появи само ден, след като стана известно, че от "Възраждане" на Костадин Костадинов са регистрирали търговска марка "Костя Копейкин". Правилата в играта са прости: героят с лика на Костадинов трябва да избяга на появилите се по пътя му флагчета на Европейския съюз.

Във Facebook статус вчера лидерът на "Възраждане" припомни на читателите си с привичния му гневно-ироничен стил повестта на Гогол "Мъртви души". Той неточно заяви, че в нея се разказва за положитлен герой с името Костя Копейкин - дал името на новорегистрираната търговска марка. По думите на Костадинов Копейкин обирал богатите и дарявал на бедните подобно на английския фолклорен герой Робин Худ. Нещо, което репортерът ни Виктория Симеонова опроверга в авторски коментар по темата.

“Костя Копейкин”, който не е капитан на кораб (Коментарът на “Господарите”)

"Костя Копейкин" е ширещо се сатирично нарицателно за Костадинов. С него критиците му илюстрират уклоните на партията му към Кремъл. Самият той всячески отрича тази теза и трудно прощава, когато я чува изразена гласно.

Мъж, подозрително приличащ на Костадинов, псува случаен гражданин (видео)

Колкото до новата игра, тя се заиграва с прословутата му евразийска ориентация. Наред с това ироноизира и постулати в платформата на "Възраждане". Като "България - вън от ЕС и НАТО" например.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.