Сигнализирай!

Излиза трета поред екранизация по Агата Кристи на Кенет Брана

Gospodari.com
Gospodari.com
17.10.2022 г.
16
0

Излиза трета поред екранизация по Агата Кристи на Кенет Брана.

Той ще режисира адаптацията на романа A Haunting in Venice, четем в Collider. Началото на снимачния период ще бъде дадено в края на октомври или първите дни на ноември. А премиерата е планирана за септември 2023 година.

Филмът е трета поред екранизация на майсторката на криминалната мистерия след "Убийство в Ориент Експрес" (2017) и "Убийство край Нил" (2022). Както и в предишните две, ще видим бритаснския актьор и пред камерата в ролята на детектив Еркюл Поаро.

Ето кои са големите победители на наградите “Оскар” 2022 (видео)

В изявление по повод бъдещия филм Брана заяви:

"Развихме фантастичен образ в лицето на Еркюл Поаро, както и франчайзът по Агата Кристи. С този филм обръщаме поглед към малко познат роман, действието в който се развива навръх Хелоуин в живописeн град. Работата над филма е нова страхотна възможност за нас като екип да създадем творба, която ще накара публиката ни наистина да настръхне."

Действието на филма се развива на 31-ви октомври в следвоенните години (непосредствено след Втората световна война) във Венеция. Пенсионираният детектив Еркюл Поаро се наслаждава на старините си в красивия град. Един ден той се озовава на сеанс, при който един от гостите бива убит. Както можем да се досетим, Поаро е най-подходящият човек в този момент, който да разкрие престъплението. В хода на разследването той обаче се натъква не просто на едно убийство, а на цял свят, забулен в зловещи тайни.

Звездният състав

Кастингът на филма също е впечатляващ. В ролите ще видим Кайл Елън ("Уестсайдска история"), Камил Котин ("Къщата на Гучи"), Джейми Дорнан и Джейд Хил ("Белфаст"). Все още не са обявени имената на героите, в които ще се превъплътят тези и други звезди в поредната криминална мистерия. Сред продуцентите, наред с Джуди Хофлунд от предишните два филма, ще се нареди и майсторът на исторически драми Ридли Скот.

Истинската история на убийството от House of Gucci

Премиерата на филма е планирана за 15 септември 2023 година, като снимките ще започнат на 31 октомври през тази.

Видео: YouTube/News4life

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.