Сигнализирай!

Майката на Александър не мисли, че той е бил отвлечен

Gospodari.com
Gospodari.com
20.11.2022 г.
39
0

Майката на 12-годишния Александър не мисли, че той е бил отвлечен. Това заяви самата тя пред bTV. Детето бе в неизвестност в продължение на 9 дни. Той бе намерен вчера в труднодостъпна местност на 4 км. от Радомир.

Според Радостина Цветанова малкият Сашко се е изгубил и злощастно се е разминавал с търсещите го полицаи и доброволци.

Малкият Сашко е намерен на 18 км от мястото, където е бил видян последно (видео)

"Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, все още не съм на себе си – нито физически, нито психически. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, за да ми каже, че Сашко е добре". Това каза Радостина Цветанова пред bTV.

Тя заяви, че скоро ще се върне в България, за да се види с детето си. Те не са се срещали от около две години. Цветанова заяви готовността си да съдейства на органите на реда.

"До момента съм имала само един разговор с разследващ полицай от Перник и бях готова да съдействам, но ми казаха, че няма как разпитът да се проведе официално по този начин. Допълниха, когато се прибера, да се свържа с органите на реда", разказа майката на Александър.

"Предполагам, че ако беше отвлечен, нещата щяха да са свързани и с обявената награда. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми обяснение е, че това е някакво чудо, защото Сашко е издръжлив".

Сашко е добре, прекарал е спокойна нощ

Родителите на Александър са разведени, попечителят е баща му

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, идривали сина ѝ. Тя каза още, че е имало моменти, в които е губила надежда. Комуникацията с бащата обаче ѝ е помогнала.

Тя уточни, че с бащата на Александър за раведени, а родителските права са присъдени на бившия ѝ съпруг. Семейството очаква детето да бъде преместено в нормално отделение.

"Доколкото знам, Александър го е разпознал и го е прегърнал. Допълнителна информация за състоянието му няма", каза тя пред bTV.

Видео: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.