Сигнализирай!

Звездата от Thor временно прекратява актьорската си кариера

Gospodari.com
Gospodari.com
21.11.2022 г.
49
0

Звездата от Thor временно прекратява актьорската си кариера.

Актьорът Крис Хемсуърт обяви, че почивката се налага заради наличието на повишен риск от развитие на болестта на Алцхаймер.

Ето колко милиона долара приходи за три дни има новият филм за Тор

Това е установено, след като Крис се подложил на тестове като част от неговата документална поредица "Limitless". Филмът проследява как Хемсуърт тества тялото си и изследва начини за по-дълъг и по-здравословен живот.

https://twitter.com/chrishemsworth/status/1594464093427073024

Болестта на Алцхаймер може да предизвика деменция, което води до объркване, проблеми с паметта и комуникацията. Хемсуърт научил, че има наличие на две копия от гена ApoE4 - едновременно от страна на майка си и на баща си, което го прави между осем и десет пъти по предразположен към развитие на болестта, отколкото хората, които не са носители на този ген. Около 2 до 3 процента от населението носи по две копия на гена.

Пред "Vanity Fair" актьорът споделя, че тестовете са потвърдили неговия „най-голям страх“. Затова ще се опита да предприеме „превантивни стъпки“.

Крис Хемсуърт публикува трогателни кадри с дъщеря си (снимки)

„Всичко е въпрос на управление на съня, управление на стреса, хранене, движение, фитнес. Всичко това са едни и същи инструменти, които трябва да се прилагат по последователен начин“, казва актьорът.

Той обяснява, че не е диагностициран с болестта на Алцхаймер, но е бил предупреден за повишения риск от развитието ѝ.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.