Сигнализирай!

Бащата на Сашко показа снимка на детето от болничната стая в „Пирогов”

Gospodari.com
Gospodari.com
21.11.2022 г.
28
0

Бащата на Сашко показа снимка на детето от болничната стая в „Пирогов”.

https://www.facebook.com/aleksandar.tsvetanov.16/posts/pfbid0Ww4H8ixbe3TLwgaZDp2Ji7HWnr1jANZCFq5uJsDJWZoLyAXZ4cG91fi4WV2tNL9yl

По-рано в профила си във Facebook Александър Цветанов написа: "Сашко е много по-добре!".

Бащата на 12-годишното дете, което беше открито живо след 9-дневно издирване, публикува и първа снимка на детето от болничната стая.

Бащата на Сашко публикува актуална информация за сина си

Сашко вече е изведен от реанимацията, където бе приет веднага след откриването му. Вече е настанен в самостоятелна стая, заедно с баща си.

Лекарите определят състоянието на детето като добро. С него работят и психолози.

„Детето е в много добро общо състояние. Няма някакви наранявания или увреди, които да застрашават живота или здравето му”, каза директорът на „Пирогов” д-р Валентин Димитров.

Разследването на случая продължава. Работи се по всички версии и няма доказателства, които да насочват към някоя от тях, обяви вътрешният министър. Той не изключи диагнозата на детето да е ключът към оцеляването му.

„Тази хиперактивност до голяма степен му е помогнала да оцелее в тези условия. До момента, в който вече е загубило възможността да се движи толкова бързо, точно поради тази причина то е намерено - когато вече силите са го напуснали”, коментира Иван Демерджиев.

Сред основните версии остава и тази за отвличане.

„Логично е да проверим версията дали не е държано някъде против волята му. Аз лично бих се притеснил и едва ли мога да преценя дали мога да оцелея 9 дни без храна, вода и без дрехи в планинска местност по това време на годината. Всичко е въпрос на доказателства”, каза Иван Гешев.

Засега няма данни бащата да е давал откуп, заявиха от Окръжната прокуратура в Перник. До седмица предстои назначаване на съдебно-медицинска експертиза на Александър, последвана и от психиатрична.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.