Сигнализирай!

Барчовски спира парите на ЦСКА

Gospodari.com
Gospodari.com
28.11.2022 г.
22
0

Росен Барчовски спира парите на ЦСКА. Това стана ясно след като баскетболният тим допусна трето поредно поражение. "Армейците" отстъпиха на "Берое" с 81-85. Тази загуба от отбора в най-лоша форма в НБЛ предизвика гневна реакция у старши треньора на "червените" Росен Барчовски. В интервюто си за "Макс Спорт" веднага след края на мача той обяви, че играчите няма да получават заплати, докато "не види, че със себе си има мъже". Ето какво още сподели специалистът:

Причината се нарича липса на класа, глупост, страх и липса на характер. Те се поправят с много работа. Сега им казах, че от утре няма да излязат от залата - от сутринта по два-три пъти, докато спечелят няколко мача. Спирам парите на абсолютно всички и на щаба, докато видя, че със себе си имам мъже."

"Ако седнем да говорим за баскетбол - да, не искахме да се борим много в нападение, а да спрем транзицията. Те ни пребориха. Имахме идея да намалим грешките, а те са 18. Накрая два пъти имаме шанс - единият се хлъзга, другият им дава в ръцете. Безхарактерна работа. Хора с претенции, когато се подписват договори, а са кръгла нула на терена. Така не става! Аз ще взема своите изводи. Явно много меко подходжам към тоя отбор. Няма да е така повече. Предпочитам да е в началото, защото после ще е късно."

С поражението ЦСКА се срина до деветото място в класирането.

"Червените" имат едва 2 победи в първите си 6 мача, като загубиха и първото "Вечно дерби" срещу Левски миналата седмица. Отборът се завърна в елита на България след 13-годишно отсъствие. Подкрепен от солиден спонсор, тимът обяви, че разполага с един от четирите най-големи баскетболни бюджети в България.

Най-оспорваното Вечно дерби от години!

В състава на армейците са националите Алекс Симеонов и Андрей Иванов, както и бившият такъв Венцислав Петков. През лятото бе привлечен един от най-добрите американски центрове по нашите ширини Зейн Ноулс. Начело на проекта застана селекционера на националния тим Росен Барчовски, който доведе и част от щаба си.

До момента "армейците" не оправдават очакванията да са конкурент на фаворитите в класирането. С поражението си от старозагорци те вече заемат позиция извън тези, даваща право на участие в плейофите.

Източник: MAX Sport

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.