Сигнализирай!

Скалата се върна в магазин, в който е крал като дете (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.11.2022 г.
41
0

Скалата се върна в магазин, в който е крал като дете. Той сам демонстрира жеста си във видео, публикувано в профила му в Instagram.

Екшън звездата сподели в поста си, че като дете всеки един ден в продължение на цяла година е крадял шоколадови десертчета от магазин на Хаваите, пише LADbible.

Скалата заяви, че приключва с филмовата поредица “Бързи и яростни”

"Напуснахме Хаваите през 87-ма и след толкова много години най-после намерих начин да поправя тази грешка", написа Скалата в Instagram.

https://www.youtube.com/watch?v=7DSfMhsxAG8
"Адски разбит"

По думите му, коментирайки времето, когато бил 14-годишен, тогава бил буквално "адски разбит".

"На касата виждах все един и същи човек. И той ме виждаше и винаги обръщаше гръб и не казваше нищо", допълва Джонсън.

"Имал съм какви ли не демони, някои от тях са все още с мен, и знам, че този специално е доста глупав. И всеки път, щом се прибера у дома и вляза в магазина, си казвам, че трябва да взема всеки Snickers, който имат на лавицата по правилния начин", уточнява Скалата. И точно това е нещото, което той направи сега.

Жест на изкупление

Дуейн влиза в магазина '7 eleven' и пред смаяните погледи на клиенти и персонал награбва всичките Snickers-и, които се намират там, за да ги плати на касата. И нещо повече, той реши да плати покупките на всички намиращи се там по същото време потребители.

"Не можем да променим миналото и глупостите, които сме свършили тогава. Но понякога можем да извършим малък жест на изкупление и да подарим усмивка на лицето на някой непознат", каза той.

Един демон по-малко

Дуейн Джонсън – Скалата призна, че имал изненадваща мечта

Не се и съмняваме, че клиентите са се зарадвали толкова голяма звезда от екрана да плати покупките им. Но още по-голяма е била радостта на самия Джонсън, след като е успял да метне зад гърба си поне този демон от миналото.

Видео: The Independent

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.