Сигнализирай!

Задава ли се нов конгрес на БФС?

Gospodari.com
Gospodari.com
02.12.2022 г.
25
0

Задава ли се нов конгрес на БФС?

Димитър Бербатов обяви важни новини за българския футбол. Той разкри, че очаква в началото на 2023 година Апелативният съд да се произнесе по случая с конгреса на БФС от 12 октомври 2021 г., решенията, от който впоследствие бяха отменени от Софийски градски съд.

източник: facebook

Бербатов пред Sky Sports: Михайлов се върна в БФС, сякаш е бил на почивка

Ето какво написа голмайстор номер едно с националната фланелка на България:

"Очакваме в началото на 2023 г. Апелативният съд да излезе с решение по случая с конгреса от 12 октомври 2021 г., решенията от който бяха отменени от СГС!

Очакваме в началото на следващата година Апелативен съд - София да излезе с решение по казуса с конгреса на БФС от 12 октомври 2021 г., стана ясно по време на открито съдебно заседание днес.

Първата инстанция – Софийски градски съд (СГС), в средата на юни отмени всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 г. Включително и това за избор на Борислав Михайлов за президент. Причината, потвърдена от първата съдебна инстанция, беше присъствието на 90 нередовни делегати, участвали в конгреса.

Всички доказателствата по делото сочат, че има сериозни нарушения при провеждането на конгреса. Вярваме, че справедливостта ще възтържествува и Апелативният съд ще потвърди решението на СГС, което ще даде възможност за свикване на нов, честен изборен конгрес".

Източник: Youtube

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.