Сигнализирай!

Борисов се включи в ефир, за да се скара на водещите на "Здравей, България" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
06.12.2022 г.
46
0

Борисов се включи в ефир, за да се скара на водещите на "Здравей, България" по NOVA.

На гости в предаването беше Деница Сачева от ГЕРБ. Лидерът на партията обаче поискал право на реплика, която явно от медията решиха да му позволят да направи. Въпросната "реплика" се оказа опит за монолог на тема "колко са добри ГЕРБ и колко са лоши от Продължаваме промяната", който водещите се опитаха да прекъснат.

На въпросите им обаче бившият премиер отговори с въпроси и язвителни бележки. Той демонстрира поведение, с което сме свикнали да показва към политически лидери на опозицията, а не към журналисти. Видимо изнервен Виктор Николаев припомни, че Борисов се е включил да говори в медия и да отговаря на въпроси, а не обратното. Мирослава Иванова също беше подразнена от грозното отношение към нея и към предаването като цяло. Тя подчерта, че обвиненията на Борисов, че медията се "кефи" на този или онзи във властта са напълно безпочвени.

Борисов успя за няколко минути да изрече всички възможни опорни точки на ГЕРБ, много от които бяха многократно разконспирирани като откровени лъжи. В същото време обаче не спря да подчертава, че той и Румен Радев казват истината, а всички останали лъжат. Така и не чухме отговор на въпроса защо се забелязва координация между ГЕРБ и президента, станал причина за изборната загуба на партията преди две години.

"И по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори", подчерта Борисов. 

Повече гледайте във видеото!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.