Сигнализирай!

Василев: Симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
06.12.2022 г.
24
0

"През последните месеци симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат", заяви Радостин Василев от "Продължаваме промяната" в студиото на "Здравей, България".

"Категорично има координирани действия между президента Радев и ГЕРБ", твърди бившия министър на спорта. Според него изказването на държавния глава спрямо ПП не отиват на поста, който заема.

След обвиненията от страна на ПП, че ГЕРБ и президента действат в синхрон, Радев заяви: „Беше грешка, че изобщо дадох шанс на такива хора да откраднат надеждите ни за промяна”.

ПП: Радев каза: „Мутри, вън!“, а след това върна мутрите в управлението

"Здравей, България", НОВА/стоп кадър

„Аз мога лично за сектор спорт да ви кажа. Там има абсолютно координирани действия по възстановяване на всички корумпирани служители, които съм освободил. Става въпрос и за Българския спортен тотализатор, и за Национална спортна база, и за Министерството. Систематично и целенасочено унищожаване на всичко, което бях направил”, категоричен е Радостин Василев.

Според него подобни действия могат да се наблюдават в тол системата, в Министерство на земеделието, както и в Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Василев заяви, че „президентът играе своя игра”.

Видео: "Здравей, България", НОВА

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.