Сигнализирай!

Илон Мъск превръща конферентните зали на Twitter в... спални (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.12.2022 г.
20
0

Илон Мъск превръща конферентните зали на Twitter в... спални. Необичайното решение на милиардера стана ясно, след като властите в Сан Франциско предприеха разследване по жалба, отбелязва 9gag.

Пореден скандален туит

Илон Мъск иска да уволни повечето служители на Twitter

В отговор на това Мъск тагна кмета на града Лондон Брийд с връзка към трагичен инцидент с дете, предозирало с фентанил. Той защити новите "спални" като усилие да помогне на "уморените служители" в компанията.

Илон Мъск уволни показно дългогодишен инженер в Twitter

Twitter е обект на засилено наблюдение, след като в мрежите циркулират съобщения, че собственикът на компанията е оборудвал празните офиси в сградата с матраци и нощни шкафчета. Властите на града проучват дали такова приспособяване нарушава градските разпореждания.

Натиск над служителите

Известно е, че Мъск "натисна" останалите в компанията служители да работят здраво, за да изправи социалната платформа след трудностите. Миналия месец той изпрати имейл да всеки един служител с "покана" или да подкрепи плановете му или да напусне.

Twitter/Esther Crawford

През ноември служителката на компанията Естер Крауфорд публикува снимка в Twitter, на която лежи на пода в офиса си с превръзка за очи и в спален чувал. Текстът под снимката гласи: "Когато колегите ти превъртат стрелките на часовника в работа, за да наваксат сроковете, понякога спиш, където и работиш."

Кой донесе леглата?

Източници твърдят, че в сградата има стаи, оборудвани с огромни двуместни легла и нощни шкафчета. Друг добавя, че така е в "четири до осем на всеки етаж" и че "гледката никак не е добра".

Мъск моли съкратените служители на Twitter да се върнат в компанията

Друг пък източник, цитиран от Insider, посочва, че въпросните легла и нощни шкафчета са дошли с новите служители, които мигрирали в компанията след придобиването ѝ от основателя на Tesla и SpaceX.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.