Сигнализирай!

И големите също плачат (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
11.12.2022 г.
24
0

Световното първенство по футбол в Катар върви към своя край. Останаха да се изиграят точно 4 срещи. Два полуфинала, мача за трето място и разбира се големият финал.

Към този момент, за златните медали могат да се борят Хърватия, Аржетина, Мароко и Франция.

От турнира обаче си тръгнаха много големи футболисти. Те не просто отпаднаха от битката за световната купа, те загубиха мечтата си. За повечето този Мондиал беше последен шанс да стъпят на най-високия връх във футбола.

Роналдо се разкъсва от плач – Португалия е аут от Световното! (видео)

И логично всички те си тръгнаха със силзи на очи или казано по друг начин, и големите също плачат.

Луис Суарес беше първият, който събра багажа предварително. Уругваецът и неговите съотборници бяха отстранени още в груповата фаза. Суарес много добре знаеше, че друг шанс за футбол на Мондиал няма да има и това доведе до сълзите в неговите очи.

източник: twitter

След това още една голяма фигура усети колко е тежка загубата. Неймар и неговата Бразилия бяха считани за топ фаворит за златните медали, но “селесао“ бе отстранен от Хърватия след изпълнение на дузпи. След двубоя, разплаканият Неймар говори пред медиите и призна, че не е сигурен дали ще продължи да носи златистата фланелка.

Изненадата на Световното е факт: Суперфаворитът е аут! (видео)

източник: twitter

И така стигаме до мъката и сълзите на един от спокойно можем да кажем, двамата най-големи в последните 15 години. Кристиано Роналдо имаше една последна мечта. Да стане световен шампион, както покори европейския връх преди 6 години. Уви, Мароко се оказа непреодолимо препяствие пред Кристиано и компания. Така 37-годишинят капитан на Португалия пропусна последния си шанс.

източник: twitter

Със сигурност, колкото и противоречиви да са и тримата футболисти, те ще останат в историята, а тъгата им няма как да бъде подмината от истинските фенове на играта!

Шансът на непобедените
източник: twitter

До края на турнира остава да разберем, какви ще бъдат сълзите на другото голямо име – Лео Меси. Дали ще плаче от радост или той подобно на Суарес, Неймар и Роналдо ще е пропуснал шанса, мечтата да стане реалност. Или пък един невъзпят герой от Хърватия -Лука Модрич ще пренапише историята.

източник: twitter

Видео: twitter

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.