Сигнализирай!

Ето колко струва четнически екип за патриотичните скиори (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.12.2022 г.
31
0

Ето колко струва четнически екип за патриотичните скиори: 1878 лева, четем в "Булевард България".

Българска фирма за спортни облекла е избрала завъртяната цена за четническа униформа символично на годината на Освобождението на Бъгария от Османска власт. От DielSport обещават 1000 лева от всяка продадена екипировка да бъдат дарени за реставрация на паметника на връх Шипка.

Ски екипировката се предлага в трите цветя на българското знаме - бяло, зелено и червено с характерните за четническото движение гайтани и декорации. Компанията се определя като "бранд, подкрепящ националния дух и традиции".

"Горди сме, че създадохме уникалната четническа ски екипировка. Тя притежава неповторим дизайн, носещ духа на героите от българската история. Дизайнът е с детайли от четническите и гвардейски униформи. А разцветката е вдъхновена от цветовете на българския трибагреник", пише в официалния сайт на фирмата.

Засега остава неясно как точно ще бъде реализирана благотворителната кампания. В началото на септември тази година стана ясно, че е в ход проект за мащабна консервация и реставрация на Паметника на Свободата. Ремонтни дейности по него не са извършвани от 40 години насам.

Акцията на фирмата не е първата в патриотичен дух, припомня "Булевард България". Преди четири години собствениците са отбелязали 140-годишнината от Освобождението на България със спускане по пистите на Боровец с четническите екипи.

1500 лева струва сезонната карта за лифтовете в Банско

Освен с четнически униформи, новият ски сезон ще изненада запалените и с нови цени на картите за лифтовете. От Банско вече обявиха цените си дни преди старта на ски сезона, даден на 10 декември.

В Пампорово той ще започне от 23 декември. А от Боровец още не са обявили дата за начало на ски сезона.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.