Сигнализирай!

Ицо Хазарта навърши 43 години и даде отчет за стореното през годината

Gospodari.com
Gospodari.com
21.12.2022 г.
23
0

Ицо Хазарта навърши 43 години и даде отчет за стореното през годината с пост във Facebook.

Депутатът от „Продължаваме промяната“ започна своята равносметка с работата на Народното събрание. В него, както сам казва, част от колегите му се опитват да убедят него и другите хора, че „работата тук се състои в напоително говорене на празни приказки“, както и в нарушаването на правилата, които самият ти си приел, че трябва да спазваш“.

Ицо Хазарта показа какво е „щадяща диета“ в Народното събрание (снимка)

Работното си място от последната година депутатът Христо определи като място, на което са нужни друг ти хора. И се прехвърли към другата си работа, която по думите му е осмислила времето, докато е бил депутат - каузата на децата от домове от семеен тип.

Христо Петров е основател на сайта edinbulgarin.com, както и на сдружението с нестопанска цел Един българин. В него той влага лични средства време и грижа за деца на семейства в неравностойно положение.

Образование за изоставени деца

С депутатската си заплата Ицо Хазарта плащал образованието на изоставени деца

Неотдавна той обяви, че с депутатската си заплата издържал образованието на изоставени деца. Половин година по-късно с него са се свързали много хора с желанието да помагат по всякакъв начин. Именно този отклик в името на децата вдъхва на Петров вярата, че заедно могат да сътворят чудеса.

„За това, че ме вдъхновяват в тази моя мисия искам да изкажа своята благодарност към децата и онези, които се грижат за тях в къщичките в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия“, пише той и отправя специални благодарности на публичните личности Николаос Цитаридис и Фики Стораро за отделеното време.

С поста си по случай рождения си ден, минал в понеделник, Ицо Хазарта благодари за вниманието и пожелава на българите весели празници. И ние от „Господарите“ му желаем на добър час в благородното начинание.

https://www.facebook.com/100044140494212/posts/pfbid0muBh1uJ2zMeh9HAdP9j8XbzLYMykjp5fXYzxiVFrCPgjy29W1redgc7z4UUvDwH7l/
Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.