Сигнализирай!

Подпийнал англичанин наряза гумите на над 50 автомобила в Добрич (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.12.2022 г.
30
0

Подпийнал англичанин наряза гумите на над 50 автомобила в Добрич.

Вандалската проява в добричкия квартал "Балик" е извършена от английски гражданин, който оставил и заплаха, изписана на входна врата.

Инцидентът е запечатан от охранителните камери на блок 17 в жилищния комплекс.

Снимка: iStock

Десетки коли в Ямбол осъмнаха с нарязани гуми (видео)

51-годишният мъж от Великобритания, който е продължително пребиваващ в България, е задържан за срок до 72 часа, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът, заедно със семейството си, посетили роднини на жената. Поради вдигания от семейството шум, съседи направили забележка. Това разгневило британеца, който под въздействието на употребения алкохол се скарал с тях. Около 02:15 часа в четвъртък англичанинът напуснал дома на своите близки, счупил стъклото на входната врата на блока, в който живеят, и започнал да реже гумите на автомобилите, паркирани на паркинг отпред. След това продължил и към съседния блок. Така успял да повреди 56 автомобила, паркирани пред жилищни блокове, допълват от прокуратурата.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Добрич. Предстои искането за налагане на най-тежката мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия да бъде внесено за разглеждане.

Видео: БНТ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.