Сигнализирай!

Съдят прокурорския син от Перник за 8 престъпления (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.12.2022 г.
40
0

Съдят прокурорския син от Перник за 8 престъпления. Това съобщи заместник-районния прокурор на София Иван Стефанов пред bTV. Тема, която и ние от "Господарите" следим активно през последните месеци и сме ви показвали в нашия уебсайт.

Разследването е продължило седем месеца, за който период са разпитани 45 души и в съда са внесени материали в обем 12 тома, поясни Стефанов за медиите.

Васил Михайлов, който е син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, ще бъде съден за леки и средни телесни повреди, закана за убийство и хулиганство. Срещу 18-годишният ММА боец бе подадена жалба от двама негови съграждани, пострадали от брутален побой.

Марияна Николова. NOVA

Особено арогантен бе случаят с неговия бивш треньор Румен Андонов, който бе нападнат с юмруци и бит посред бял ден в центъра на миньорския град. Съпругата на Андонов Марияна разказа подробности за нападението.

Прокурорският син, пребивал безнаказано хора в Перник, е пуснат под домашен арест (видео)

Васил Михайлов бе задържан и впоследствие пуснат под домашен арест. Свидетели разказаха как той многократно е напускал жилището си без наложителна причина. Те са го видели многократно да отскача до кварталното магазинче или дори да се повесели в дискотеката.

Нарушил ли е домашния си арест обвиненият в побой прокурорски син (видео)

БулФото

Зам.-районният прокурор поясни, че срещу Михайлов продължават да пристигат сигнали и материали за други престъпления. Те предстои да бъдат разследвани, за да се „прецени дали същият да не бъде привлечен към наказателна отговорност за други извършени от него деяния“.

Последният сигнал срещу Михайлов е за заплаха със саморазправа срещу длъжностно лице, отправена му по време на изтърпяване на ареста.

По думите на прокурора от Софийска районна прокуратура, случаят с Михайлов е нагледен пример за безкомпромисното отношение на обвинението към престъпниците, независимо от техния семеен или социален статус.

Бащата на Васил

Бисер Михайлов е вече бивш зам.-главен окръжен прокурор на Перник. Лично главният прокурор Иван Гешев му поиска оставката заради скандалния случай с неговия син-побойник.

Ще подаде ли оставка Бисер Михайлов – бащата на пернишкия бияч? (видео)

През 2010 година Бисер Михайлов е арестуван за лихварство. Тогава са разпитани свидетели и е установено, че е отпуснал кредит на български гражданин от 30 000 лв. за сумата той е получавал лихва от 3700 лв. на месец. Прокурорът е отправял заплахи спрямо свидетели и семействата им и ги е принудил да поемат задължения за 10 000 евро.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.