<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149240" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как Вежди Раш...

Нарушил ли е домашния си арест обвиненият в побой прокурорски син (видео)

31 Октомври 2022
0 14125

Нарушил ли е домашния си арест прокурорският син, обвинен в побой?

Васил Михайлов излезе от ареста в четвъртък след решение на Софийския градски съд. Мярката му за неотклонение беше намалена в „домашен арест“.

От дома си в Перник Михайлов заяви в интервю за bTV, че неведнъж е пребивал хора. И още, че напада предимно лица с криминални досиета.

След излизането си от ареста Михайлов е ходил дори на дискотека. От полицията обаче нямат данни да е нарушавал мярката си за неотклонение.

Нарушил ли е домашния си арест обвиненият в побой прокурорски син (видео)
Снимка: стопкадър/видео bTV

Откакто сте си тук, вкъщи, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?

Постоянно. До магазина постоянно, даже ходих на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, все пак съм бил в ареста пет месеца.

Как беше в ареста?

Като на хотел.

За вас или по принцип?

По принцип.

Срещу Михайлов има три обвинения – за закана с убийство над жена и побои над двама мъже. Единият пребит е футболния треньор от Перник Румен Андонов. Съпругата му също твърди, че Васил е нарушавал мярката си.

„Тези камери и полицията ги гледа. Видеонаблюдението със сигурност дава една по-голяма сигурност на нашия град“, коментира кметът на Перник Станислав Владимиров.

От МВР посочват, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали спазва мярката си се следи „ежеминутно“.

Идват ли да ви проверяват от полицията?

Не, не, никой не идва да ме проверява. Всички лъжат. Тази гривна просто аз съм си я сложил.

Михайлов признава, че е нанасял побои, но не уточнява над кого точно.

Изпушвам цигарата и влизам. Нещо последно да ме питате има ли?

Чувствате ли се виновен за нещо?

Не.

Моля?

Не. Няма за какво, аз не съм направил нищо.

Нападали ли сте хора?

Нападал съм тези, които са си заслужили съм нападал.

И с какво са заслужили?

Тези, които се е*** с моето семейство или с моето име, примерно, някакви ей такива работи, така се случва. Да не се е*** с мен и нищо няма. Разбирате ли? Нито съм пребил невинни хора, нито съм пребил бабички, нито съм пребил майки с колички, както пишат по медиите.

А кой сте пребил?

Повечето хора, които са пребити от мен, имат ей такова криминално досие. Така че няма какво да ме разпитвате повече.

Прокурорският син, пребивал безнаказано хора в Перник, е пуснат под домашен арест (видео)

Прокурорският син, пребивал безнаказано хора в Перник, бе пуснат под домашен арест преди дни. Тогава семейството на пребития от Васил Михайлов треньор разказа, че Румен Андонов все още отказва да застане пред камера. По думите на съпругата му Марияна Николова той е очаквал мярката да бъде променена на по-лека и това се случва само четири месеца след ареста му.

Побоят над Румен Андонов не е единственият случай, при който 18-годишният ММА състезател малтретира хора в миньорския град. Пред камерата на репортера ни Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт застанаха и други свидетели или потърпевши на издевателствата на прокуроското синче.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

Очакванията са те да се засилят, след като Михайлов има свободата да действа от дома си или направо на улицата.

Още кадри показват как прокурорският син в Перник напада хора (видео)

Нашият призив

Мълчанието за проблемите не ги решава, а ги задълбочава. Също като бездействието на институциите и умишленото прикриване на случаи, свързани с “техни хора”. Надяваме се това да не е поредният случай, който да бъде “заметен под килима” след ден или два. Агресията не трябва да продължава безнаказана.

Скъпи приятели, не премълчавайте истината, колкото и да ви плашат последиците от казването ѝ понякога. Сигнализирайте ни на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Източник и видео: bTV

Нарушил ли е домашния си арест прокурорският син, обвинен в побой (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции