Сигнализирай!

Нападнаха треньора на Бразилия след провала в Катар

Gospodari.com
Gospodari.com
24.12.2022 г.
21
0

Треньорът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите е бил нападнат. За инцидента потвърдиха властите в Рио де Жанейро. Нападението е завършило с обир, а крадецът е потърсил сметка на селекционера на Селесао за лошото представяне на тима на Световното първенство.

Снимка: Twitter

Тите е излязъл на разходка в ранните сутрешни часове. Тогава се е надявал да избегне "кривите" погледи на всички, обичащи футбола в Бразилия. Това бе второ поредно разочароващо представяне за южноамериканския футболен гигант. Преди турнира Бразилия бе считана за един от фаворитите да спечели Световната купа. Отпадането на четвъртфинал от Хърватия след дузпи разби сърцата за първа титла след 2002 г. Оттогава Бразилия е стигала до полуфиналите за последно на домашния Мондиал през 2014 г. Тогава страната отпадна позорно от бъдещия световен шампион Германия след поражение с 1-7.

Изненадата на Световното е факт: Суперфаворитът е аут! (видео)

Крадецът е взел портфейла на треньора. Освен това той го е разпознал и разкритикувал за селекцията, която е направил и за тъжния краен изход за родината му. Това далеч не е първия или най-страшния случай, в който на континента търсят саморазправа след разочарования на Мондиали.

Южноамериканците са известни със страстния начин, по който приемат загубите. Най-радикалният пример е убийството на колумбийския защитник Андрес Ескобар през 1994 г. Той е застрелян няколко дни след като се прибира от Световното първенство в САЩ, където си отбелязва автогола, решил съдбата на родината му.

Източник: Journal O Globo

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.