Сигнализирай!

Принц Хари твърди, че Уилям го е нападнал в спор за Меган Маркъл

Gospodari.com
Gospodari.com
05.01.2023 г.
21
0

В своята предстояща книга „Spare” (в превод „Резерва“), чийто тираж излиза на 10-ти януари, принц Хари разкрива детайли за спор между него и брат му Уилям. Предполагаемата конфронтация се случва през 2019 г. в дома на принца в Лондон, след като Уилям описал Меган като „трудна“, „груба“ и „безчувствена“.

Взаимоотношения на братята се влошават през 2018 г., след като младият принц се оженва за Меган Маркъл. По това време тя е актриса и модел.

19th May, 2018, Windsor, England - Cardboard cut outs of Meghan Markl and Prince Harry on a house front in Windsor celebrating the marriage of Meghan Markle and Prince Harry at St George's Chapel at Windsor Castle

В книгата Хари пише, че двамата с Уилям са се срещнали, за да изгладят отношенията си, както и да потушат вълненията около негативната преса.

Скоро след това обаче принцовете започнали да се надвикват в разгорещен спор.

В него Уилям се оплакал от Меган, а Хари му казал, че само повтаря медийните изказвания като папагал. Набедил го, че се държи като престолонаследник, вместо като негов брат.

Принц Хари пристигна сам в замъка Балморал

Принц Хари пише още, че Уилям твърдял, че само се опитвал да помогне, при което той отвърнал: „Ти сериозно ли? Да ми помогнеш? Това така ли го наричаш?“

Двамата се отправили към кухнята, където дюкът на Съсекс опитал да успокои големия си брат с чаша вода.

„Той остави водата, обиди ме и се нахвърли върху мен. Всичко стана толкова бързо. Хвана ме за яката, разкъса огърлицата ми и ме събори на пода. Паднах върху купата на кучето, която се спука под гърба ми. Парчетата се врязаха в мен. Лежах там за момент, замаян, след което се изправих и му казах да се маха“, продължава с описанието принцът.

Хари споделя, че сблъсъкът е причинил „ожулвания и синини“ по гърба му. Когато Меган ги е видяла, тя не се ядосала или изненадала, а „ужасно се натъжила“.

Разкритието несъмнено е едно от многото в книгата. Тя вероятно няма да се отрази добре на вече разбитите отношения на принца с британското кралско семейство.

Иронично, но Хари наскоро разкри пред медиите, че отчаяно иска да поправи връзкатa със семейството си, особено с брат си.

Според The Guardian, името на книгата „Резерва“ е старо аристократично название, което се използвало за братята на първородния син. По традиция той е наследникът на титлите, властта и богатството на семейството, докато останалите деца остават за „резерва“.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.