Сигнализирай!

Кирил Петков за Слави: Ти си провален шоумен (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.01.2023 г.
26
0

Кирил Петков за Слави: Ти си провален шоумен.

„Продънена простотия, която пада до никакво ниво. Слави е толковоа озлобял, че той беше като човек, който е ударил жена“, каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков пред NOVA.

Кирил Петков нарече Слави Трифонов „комплексар“ (видео)

Той бе запитан дали не прилага „двоен аршин“, когато реагира на песента на Слави Трифонов за Лена Бориславова, а не се възмущава от песента на Ицо Хазарта, в която се намеква за Десислава Атанасова.

„В песента на Христо Петров мисля че няма нищо, защото стилът е съвсем различен, изкуството е съвсем различно. И мисля, че ако някой трябва да сравнява двете неща, те са несравними“, обобщи лидерът на ПП.

По повод предстоящия трети мандат за съставяне на редовно правителство Петков заяви, че:

„Следващият парламент трябва да има голяма отворена коалиция на хора, които казват „Ние сме тук, не за да пазим собствения си лидер, не за да има корупционни сделки, а защото приоритетите на България са на първо място”, каза още експремиерът.

Коалицията „Рашидов“

С намек за коалицията ГЕРБ-СДС, Дпс, БСП, издигнала за председател на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов, той каза:

„В коалиция с Вежди Рашидов няма да участваме. Ако третият мандат бъде даден на БСП, ще отидем на среща, както те дойдоха на нашата. Колегите от ДБ показаха ясно, че имат общи приоритети с нас, когато гласуваха нашата декларация. Всяко едно правителство, за да мине, трябва да получи подкрепата на ГЕРБ, ДПС или „Възраждане”. Те имат мнозинство”, поясни съпредседателят на ПП.

“Продължаваме промяната” поиска оставката на Вежди Рашидов (видео)

Въпросът с въглищните ценртрали и споразуменията с ЕК за намаляване на емисиите Петков посочи:

„Трябва да стане ясно на всички как стигнахме до тук. Когато нашето правителство влезе в управлението, имаше един план, който бе представен в Брюксел и включваше затваряне на въглищните ни централи и инвестиране в газови. Казахме твърдо "не" на това. С ЕК започнахме да спорим. Стигнахме до компромис да няма затваряне на централи, а да има намаляване на емисиите от въглищните”, коментира още съпредседателят на ПП.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.