Сигнализирай!

Двойна заплата за новата звезда на Манчестър "Юнайтед"

Gospodari.com
Gospodari.com
14.01.2023 г.
10
0

Двойна заплата за новата звезда на Манчестър "Юнайтед". Вут Вегхорст бе представен като футболист на "червените дяволи", но бюрократични спънки попречиха на футболиста да бъде включен в групата срещу "Сити". Стана ясно и каква заплата ще получава нидерландеца в клуба. Тя ще бъде значително по-голяма от тази, получавана от предния му отбор във Висшата лига - "Бърнли".

Image
Снимка: Twitter

Вегхорст получаваше около 60 000 паунда на седмица в предния си английски тим. До момента на преминаването си в "Юнайтед" той играеше в турския "Бешикташ" под наем именно от тима от Албиона. Там той е получил увеличение на заплащането си. То обаче не е сравнимо със 120-те хиляди, които нападателят ще получава на "Олд Трафорд". Нападателят и семейството му изгледаха от трибуните градското дерби между "Юнайтед" и "Сити".

Манчестър отново е червен след рецитал на “Юнайтед” (видео)

За услугите на Вегхорст Манчестър "Юнайтед" ще заплати и компенсация на турския гранд. Нидерландецът изгря в полезрението на големите европейски отбори с представянето си на Мондиала в Катар. Тогава той бе герой за Нидерландия в последния мач на "лалетата". Вегхорст отбеляза на два пъти и така вкара четвъртфинала срещу Аржентина в продължения. Нидерландия все пак отпадна от бъдещия световен шампион след изпълнение на дузпи.

Видео: SkySports

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.