Сигнализирай!

Фандъкова: 100 000 лева глоба ще наложим на изпълнителя на ремонта на жълтите павета (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.01.2023 г.
30
0

Фандъкова: 100 000 лева глоба ще наложим на изпълнителя на ремонта на жълтите павета. Това заяви столичният кмет по време на изслушване в парламентарната Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.

Криви и нарязани жълти павета: “Спаси София” показа половинчатия ремонт пред НС

Градоначалникът на София отново припомни, че пренареждането на жълтите павета пред Народното събрание е под 1,5% от общия обем на проекта. Стойността на ремонта е 206 000 лева и към момента не е платен нито лев по причини некачествения ремонт. По думите на Фандъкова, ремонтът още няма Акт 15, защото изпълнителите категорично не са се справили.

“Господарите” в епичен сблъсък със замесените в ремонта на жълтите павета (РЕПОРТАЖ)

Пренареждането на паветата пред сградата на парламента предизвика насмешки и подигравки в мрежата. Хората коментираха качеството на ремонта в аспект на културната ценност, която представлява емблематичната за столицата ни настилка. А също и доколко устойчиво е пренареждането ѝ с оглед всекидневния трафик, който преминава през възловия площад.

Фандъкова на инспекция на жълтите павета: Ще бъде платено, когато работата е свършена качествено (видео и снимки)

Преди седмица министърът на регионалното развитие и благоустройство Иван Шишков заедно с кмета Фандъкова направиха инспекция на ремонта. В същото време пред сградата на парламента пристигна и общинският съветик и учредител на „Спаси София“ Борис Бонев. Пред камерите на медиите той запита столичния кмет:

„Кога ще бъде хубаво и кога ще стане готово“
Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.