Сигнализирай!

Зоопарк позволява на хората да кръщават хлебарки на своите бивши и шефове

Gospodari.com
Gospodari.com
19.01.2023 г.
47
0

Организацията за опазване на дивата природа на зоологическата градина в Торонто провежда любопитна кампания за Деня на Свети Валентин. Тя позволява на хората да кръстят хлебарка в чест на някой, който ги дразни, пише 9gag.

Келси Годъл, координатор по управлението и ангажираността за опазването на дивата природа на зоопарка в Торонто, сподели:

"Възможностите за именуване не се ограничават до бившите. Можете да кръстите хлебарка на своя шеф, бивш приятел, роднина или някой друг, който ви е „досаждал“.

Японски учени създадоха хлебарки киборги, които да помагат при бедствия (видео)

"Искахме да предложим нещо на хората, които искат да отбележат Деня на Свети Валентин по различен начин", добавя тя.

За да дадат име на хлебарка, хората могат да влязат в сайта на зоологическата градина и да изберат „Посветете вашето дарение“. След това трябва да кликнат на „В чест“ и да попълнят празното поле, за да дадат име по свой избор. Минималното дарение е 25 долара.

Ентусиастите ще имат възможност да изпратят картичка по имейл до това лице. Или да разпечатат цифров сертификат, за да го доставят лично.

"Като се има предвид това, зоопаркът в Торонто и Защитата на дивата природа на зоопарка уважават всички създания – големи и малки. Хлебарките играят много важна екологична роля в домовете си в тропическите гори, като помагат за разграждането на горските отпадъци и животинските фекалии и са храна за хората и другите животни", обясняват оттам.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.