Сигнализирай!

Повдигнаха обвинение на задържания след гонка с полицията в София

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2023 г.
30
0

Повдигнаха обвинение на задържания след гонка с полицията в София, съобщи прокуратурата.

Припомняме ви, че в понеделник 33-годишен мъж, управляващ автомобил BMW, предизвика опита да избяга на полицаите при опит да бъде спрян, след като на няколко пъти премибна на червен светофар. Същият по-късно блъсна две коли и служебен автомобил на органите на реда. А при опит да бъде арестуван се заключи в колата заедно със спътницата си. За двамата по-късно стана ясно, че са криминално проявени.

Кадри от зрелищния арест ви показахме също в понеделник. След дълго дърпане, блъскане и заповеди отвън, служителите на реда най-после успяват да се доберат до жената в колата. Мъжът до последно се мъчеше да се задържи в купето на автомобила.

Полицаи вадят насила барикадиралия се мъж и спътницата му (видео)

Малко преди задържането му, той и спътницата в колата са си разменили местата, при което тя е поела волана. Двамата са криминално проявени, става ясно от брифинг на на директора на столичното Второ районно управление Стефан Дойчев.

Деянието на извършителя се квалифицира като такова с проявена изключителна дързост. Той е осъждан. Предвид възможността да извърши друго престъпление и да се укрие, той е задържан за 72 часа.

Мъж е задържан след гонка с полицията

Предстои да му бъде поискана от съда мярка „задържане под стража“, заявяват още от обвинението.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.