Сигнализирай!

Ромски пастор със силна вяра празнува рожден ден (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2023 г.
61
0

Ромски пастор със силна вяра празнува рожден ден. Такова чудо вероятно не сте гледали. Ние имаме цялостен коментар върху кадрите...

Отскачаме до Сливенско, където имаме импровизирана сцена, на която пеят песни за Исус. Имаме дървен кръст с червен надпис, агне, изкуствени цветя, човек на клавира, гълъби, торта, сухи мезета.

Имаме и песни...

Пастор гори книгите за „Хари Потър“, смята ги за демонични (видео)

Ромски пастор празнува рожден ден с кючеци в името на Исус (видео)

Идеи

По някое време операторът режисьор, който е оставил контакт в началото на видеото, решава да направи интересна препратка. Директно от мазето в Сливен се прехвърляме към филм за живота на Исус Христос. Какво общо има рожденият ден на пастор Диян с кръста и мъките Христови на мен не е много ясно, важното е, че да има драматизъм. Едновременно виждаме рожденика пастор с вдигната ръка и окървавеното Исусово тяло.

Я да видим и гостите. Същинската част на почерпката не е започнала, но настроението е добро с поредния религиозен полукючек.

Иначе ако вие си пожелавате да сте живи и здрави на рожен ден, да знаете, че това е много семпло. Да чуем какви са пожеланията тук…

Развитие

Партито е толкова изморително, че по едно време пасторът рожденик заспива. Аа, май не е, нещо дъвче.

И понеже не може само той да дъвче, време е да влязат кебапчетата. Започва раздаването на гостите, защото няма рожден ден без хапване.

Следва и най-важната част – подаръците. Те са парични. Инфлацията унищожи изненадите, вече всичко е пари. По стара библейска традиция вероятно асистентка на рожденика минава по масите взима кеша и обявява на всеослушание кой колко е дал.

Накрая, ако случайно има нечули, списъкът с подаръците пак се обявява. Ето кой колко ЛИЕА е дал.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.