Сигнализирай!

Полицията привиква близки на убития в "Люлин" заради заря мъж (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.02.2023 г.
37
0

Полицията привиква близки на убития в "Люлин" заради заря мъж Илиян Илиев, съобщава NOVA. Те подписват предупредителни протоколи. Сигналът срещу тях идва от близки на убиеца, твърдящи, че настояващите за връщането му в ареста ги тормозят с протестите си. Жестокото убийство стана след празненство със заря в чест на новородено дете. Младият мъж беше убит с нож пред очите на свои приятели.

Поли Ванкова е била близка приятелка на убития Илиян. Тя е била привикана от разследващ полицай в 9 Районно управление, за да подпише предупредителен протокол. „Защото от момента на убийството на Илиян досега аз и колегите ми от групата на „Люлин” правим постове и публикации, свързани с убийството. Публикациите ни са на тема възмущението ни от решенията на съдебната система", каза тя.

Обвиненият в убийството на 32-годишно момче в “Люлин” напада и заплашва други хора (видео)

Приятелката на убития мъж направила поредна публикация в деня, в който съдът е пуснал убиеца под домашен арест. С нея призовала жителите на квартала да се присъединят към мирен протест пред блока на извършителя. Близките му обаче решили, че това е заплаха за тях, допълва Поли Ванкова.

„И аз очаквам да бъда призован, но ще подкрепям групата, до последно, докато убиецът не получи това, което трябва да бъде – да бъде в затвора, а не на свобода”, категоричен беще друг приятел на Илиян – Емил.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.