Сигнализирай!

Свидетели разказват за ареста на мъж и жена след гонка с полицията (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2023 г.
27
0

Свидетели разказват за ареста на мъж и жена след гонка с полицията. Двойката е арестувана в столичния квартал "Надежда", след като отказват да спрат при полицейски сигнал, показва репортаж на bTV.

33-годишният мъж пресича няколко кръстовища на червен светофар, след което влиза в насрещното по еднопосочна улица и се блъска в задницата на друг автомобил. В колата на беглеца има и жена.

Собственичката на ударения автомобил е в близкия магазин, докато синът ѝ е в колата.

"Изкочих навън, за да видя какво се случва, защото синът ми стоеше в колата. Помислих първоначално, че това е скандал на пътя, дори не видях полицаите. Но след това видях всички органи на реда, които бяха наобиколили автомобила и викаха да бъде отворен. Влязох в нашата кола и в този момент видях полицаите, които насочваха оръжие.", разказва Ая, коят се прибира от ски със сина си.

Мъж е задържан след гонка с полицията

През това време, влиза друг автомобил по еднопосочната улица и препречва пътя на двойката, която все още се опитва да избяга. Така колата им се оказва заклещена. Въпреки това, шофьорът продължава да се опитва да прави маневри, като удря и полицейска кола.

"Мъжът и жената се барикадираха, като нямаха никакво намерение да излизат. И двамата бяха в много неадекватно състояние. Струва ми се, че въобще не осъзнаваха какво са направили, искаха просто да се спасят.", продължава свидетелката.

"Излизах с кола, исках да се включа в движението. Дори не можах да реагирам, той прехвърча, прелетя буквално покрай мен, докато го гони полицейска кола. Беше късмет, че се разминахме на една боя. Колата му беше сива, а всичко е сиво и не можах да го видя. Гонеха се бързо, със сигурност с над 80 км/ч.", разказва Данаил, друг свидетел на гонката.

В последствие полицаите счупват прозореца на автомобила, за да извадят двойката и ги арестуват.

И двамата са криминално проявени. Мъжът, с прякор Амебата, е имал провинения за наркотици, грабеж и неподчинение. Нямал е право да шофира, като му е била отнета и книжката.

Мъжът и жената са отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.