Сигнализирай!

Жена е ходила на 6 срещи седмично, за да пести от храна

Gospodari.com
Gospodari.com
01.02.2023 г.
25
0

Жена е ходила на 6 срещи седмично, за да пести от храна. Тя стана вайръл в мрежата с разкритията си.

Във видео за TikTok споделя: "Между 2016-2018 година нито веднъж не съм си купила хранителни стоки. Вероятно спестявах около 150 долара на седмица."

Жена отиде на “сляпа среща” с мъж с 23-ма свои роднини, за да тества щедростта му

Вивиан Ту, известна с псевдонима @YourRichBFF, каза пред Elite Daily в интервю, че видеото е направено „на шега“. Но е използвала приложения за запознанства като Bumble и Hinge, когато се е преместила в Ню Йорк, за да работи като търговец на акции.

"Нещо изненадващо се случи, когато реших да започна да излизам с хората там. Сумата пари, която харчех за храна, намаля. По това време си помислих: „Ако сега излизам два пъти седмично на срещи, не трябва ли бюджетът ми да се увеличи?“

И още:

„О, мога да отида в приятен тапас ресторант (вероятно) безплатно или мога да похарча собствените си пари за храна в хранителния магазин, която ще трябва да сготвя. И вероятно няма да е толкова добра на вкус."

Отивайки на срещи за вечеря, тя е спестявала около „50 до 100 долара на седмица“. И ги е давала за „неща като спестявания, инвестиране и черна чанта Prada, която да замени оръфаната ми чанта Longchamp“.

Ту подчертава, че „не е започнала да ходи на срещи само за храна“. Тя добавя:

"Според мен умишленото ходене на срещи за безплатно хранене не е добра идея. Трябва да го правите, за да намерите любовта.

Ту спомена, че въпреки че тогава е получавала 95 000 долара годишно, разходите ѝ за живот са били „много високи“. Причината е, че е живяла в района на Hell’s Kitchen в Ню Йорк:

"Най-близкият до апартамента ми пазар беше невероятно скъп, така че никога не съм се чувствала комфортно да пазарувам там. Вместо това трябваше да ходя с метрото още 15 пресечки до бакалията Trader Joe’s и да вземам всичко, което мога да нося. Не беше лесно и наистина трябваше да мисля стратегически за това, което купувам. Обикновено вземах пуешко и замразена пица".

Тя не съжалява, че е спестила пари по този начин.

"Дори и да платите сметката си, пак е печалба. Най-малкото сте отишли на ново място, хапнали сте страхотна храна и сте създали нова връзка."

Вивиан Ту вече е влиятелен човек в социалните мрежи, специализиран във финансите.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.