Сигнализирай!

Тодор Неделев се завърна в игра

Gospodari.com
Gospodari.com
04.02.2023 г.
16
0

Тодор Неделев се завърна в игра за“Ботев“ (Пловдив). “Канарчетата“ и “Ботев“ (Враца) завършиха 0:0 в контролна среща. Спарингът се игра на "Футболен комплекс Ботев 1912".

източик: facebook/Botev Plovdiv

Капитанът на "жълто-черните" записа първи игрови минути след над 250 дни извън терените.

Стотици фенове присъстваха на мача, като приходите от продадени билети ще бъдат дарени от "жълто-черния" клуб на семейството на Веселин Тосев.

Двубоят не предложи много голови положения, като мачът бе по-скоро битка за всеки метър от игралното поле. В 10-ата минута Ханкич отрази удар от близка дистанция, а в 20-ата минута далечен удар на Неделев бе спасен от вратаря на врачани.

източик: facebook/Botev Plovdiv

Последваха две добри положения, по едно пред двете врати. В 23-ата минута играч в "зелено" стреля неточно след атака отляво, а 2 минути по-късно Емануел Уме от 20 метра отправи силен удар, минал над вратата.

В 34-ата минута Ханкич се намеси отлично, избивайки удар на останал очи в очи с него играч на гостите. В 40-ата минута Тодор Неделев центрира от корнер, а Джаспър Ван Хертъм с глава стреля в аут.

Търпението свърши: Бултрасите излязоха на протест (видео)

Второто полувреме стартира с нова прекрасна изява на Ханкич. В 48-ата минута вратарят на "канарчетата" отрази много силен удар от 10 метра.

В 54-ата минута Антоан Бароан отправи точен, но слаб удар от 15 метра и стражът на врачани спаси. В 61-ата минута опасен удар на Етоо бе отразен от стража на гостите.

До края на мача липсваха чистите голови положения, като преимуществото в играта бе поделено между двата тима.

Тежка катастрофа с националите, Неделев е в болница (видео и снимки)

Видео: sportal

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.