Сигнализирай!

Българин смая футболна Италия с 3 асистенции за Интер (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.02.2023 г.
30
0

Българин смая футболна Италия с 3 асистенции за Интер. Никола Илиев накара погледите на всички скаути на Ботуша да се обърнат към него. Той направи изключително добро впечатление по време на победата на Примаверата на "Интер" над тази на "Наполи". Българинът бе отговорен за от четирите попадения на "нерадзурите".

Снимка: Twitter

Резултатът бе открит в 17-ата минута след топовен шут от далеч на Александър Станкович. Той бе автор и на втория гол. Тогава дойде и първата асистенция на Илиев. Той е щатния изпълнител на ъглови удари в отбора и именно след центриране от корнер.

https://twitter.com/FTalentScout/status/1585268920725946375?s=20&t=25W5sqyM_A7WNivDOAfhvA

За 3-0 отбеляза Исиака Камате. Това се случи в 35-ата минута след страхотен пробив по лявото крило на Илиев. Последният гол в мача също падна след ъглов удар. Илиев потърси Денис Куратоло на близката греда, а последният прати топката в мрежата, оформяйки крайния резултат.

Мачът бе част от 17-ия кръг от италианския шампионат за юноши. В класирането "Интер" се намира на 11-о място, събирайки актив от 21 точки след победата над "Наполи". Съперникът на тима се намира пет позиции по-надолу с 4 точки по-малко.

Търпението свърши: Бултрасите излязоха на протест (видео)

Никола Илиев е един от най-големите таланти в Европа. Той бе включен в списъка на The Guardian за най-обещаващи футболисти, отличавайки 60 имена, които се очаква да превземат футболния свят в идните години. Той направи и дебюта си за мъжкия национален отбор само на 18 години през миналата година.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.