Сигнализирай!

Топ нападателят Холанд изненадващо може да смени "Манчестър Сити" с този клуб

Gospodari.com
Gospodari.com
07.02.2023 г.
22
0

Топ нападателят Холанд изненадващо може да смени "Манчестър Сити" с този клуб. Медиите на Острова съобщават че "Реал Мадрид" все още не са се отказали от трансфера на нашумелия играч.

Не футбол, а квантова физика (видео)

Норвежкият национал направи страхотен старт в отбора на Пеп Гуардиола. Холанд отбеляза 31 гола в 27 мача във всички турнири досега през сезона. Но изглежда, че зад кулистите не всичко е бляскаво.

Според El Nacional Холанд има проблеми с шефа на Сити Пеп Гуардиола. Драмата между двамата се задълбочава, съобщават запознати. А това може да е плюс в кошницата на "белия балет".

Испанският отбор със сигурност би се радвал да привлече този признат талант. Той може да е наследник на Карим Бензема. От друга страна, футболните анализатори са на мнение, че единственият клуб, който може да си позволи да плаща достатъчно на Холанд, е ПСЖ.

Феновете на Сити пък със сигурност се надяват, че 22-годишният футболист може да разреши всички проблеми с Гуардиола и да продължи да блести на стадион "Етихад". Нападателят показва световна класа в почти всеки мач и записва името си на таблото редовно сред голмайсторите.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.