Сигнализирай!

Японец вкара 91 точки за два мача в НБА (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.02.2023 г.
36
0

Японец вкара 91 точки за два мача в НБА. Роденият в Йокосука, префектура Канагава Камерън Томас записа най-силните мачове в кариерата си в НБА. Той се нареди рамо до рамо до Леброн Джеймс. Те са най-младите играчи в историята, вкарвали над 40 точки в два последователни двубоя. Усилията на Томас обаче не стигнаха за победа на неговия Бруклин "Нетс".

Image
Снимка: Twitter/NBA History

Камерън Томас поведе реализаторите на "мрежите" с 47 точки в мача. Изумителното представяне на 21-годишния младок дойде само два дни след като той вкара 44 в победата на "мрежите" над Вашингтон със 125-123. Според мнозина експерти той е един от най-обещаващите млади реализатори в НБА. До момента обаче вкарва по само 9,5 точки на мач за едва 15 минути.

https://twitter.com/statmuse/status/1622788844905979904?s=20&t=M-2wnMIIwBACfgAq_rjk_w

Една от основните причини за това бе наличието на плеяда от звезди в отбора. В този двубой конкретно ротацията на Жак Вон бе намалена драстично, заради отсъствието на Сет Къри и Бен СимънсВ последните два мача обаче Кевин Дюрант не играе. Другата суперзвезда на тима пък - Кайри Ървинг вече е съотборник на Лука Дончич в Далас "Маверикс".

Масов бой в НБА – изгониха петима играчи (видео)

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1622375262896766976?s=20&t=M-2wnMIIwBACfgAq_rjk_w

Ексцентричният плеймейкър сам поиска от Бруклин да бъде трансфериран, заплашвайки, че няма да играе повече за отбора и през лятото ще си тръгне като свободен агент. Така ръководството на "Нетс" бързо решиха чия измежду офертите на Далас, ЛА "Лейкърс", ЛА "Клипърс" и Финикс "Сънс" да предпочетат. Те пратиха гарда си в посока Тексас в замяна на Спенсър Динуиди, който за втори път облича екипа на Бруклин, Дориан Фини Смит и избори от предстоящия Драфт през лятото.

Видео: DIEMAXTRA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.