Сигнализирай!

Сръбски депутат напуска парламента, след като го хванаха да гледа порно по време на дебат (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.02.2023 г.
48
0

Сръбски депутат напуска парламента, след като го хванаха да гледа порно по време на дебат, съобщава Politico. Звонимир Стевич от Социалистическата партия е бил принуден да напусне управлението на Сърбия. Разпространени по-рано кадри показват как той се "забавлява", докато тече важен дебат за Косово. В това време президентът Александър Вучич призовава парламента да нормализира връзките с Косово, за да може Сърбия да продължи пътя си към ЕС.

Васил Найденов: „Всички гледаме порно, и от парламента гледат“ (видео)

Клипът изглежда не се е харесал на шефовете на Стевич.

„Това е скандал и катастрофа. Звонко, реално е да си подадеш оставката. Не можете повече да останете депутат, защото не можете да се справите с това“, каза Ивица Дачич, сръбски външен министър и лидер на Социалистическата партия, на Стевич в отговор на клипа.

„Където и да се появиш, каквото и да кажеш, винаги ще бъдеш порно депутат“, добави Дачич. Съобщава се, че Стевич е отговорил: „Аз съм войник на партията, ще направя това, което поискате“ и е подал оставка.

Стевич е ветеран от Социалистическата партия, която е младши член в управляващата коалиция в Сърбия. Той беше председател на „Комисията за Косово“ в сръбския парламент.

Управляващата Сръбска прогресивна партия, старшият партньор в коалицията, критикува Стевич за това, че е гледал съдържанието за възрастни по време на дебата.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.