Сигнализирай!

Такси „прелетя“ над улична мантинела и „кацна“ в офиса на телеком в София (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
09.02.2023 г.
74
0

Такси „прелетя“ над улична мантинела и „кацна“ в офиса на телеком в София. Това бихме могли да си представим, гледайки снимка във Facebook групата „Катастрофи в София“.

Защото, ако нелепите катастрофи на възлови кръстовища в столицата ни са често явление, то изпълнението на шофьора на Yellow буди непринудени догадки как точно го е постигнал. Ако развием още повече разсъжденията си, би следвало да се запитаме защо е било нужно подобно усилие? Какво е целил авторът му?

Тук вече първият възможен сценарий, синхроничен на родната ни действителност, е че човекът просто е искал по категоричен начин да откаже плащане на сметката си. Или дори нещо по-дръзко - заявил е отказ от услугата, което, както знаем е обременено със срокове, неустойки, пари на вятъра и пр. благи вести в договорните отношения.

Блъсналият снегорин

Какво в действителност се е случило, към момента няма как да знаем. Но с оглед поредицата нелепи катастрофи на възлови кръстовища в столицата ни, можем да причислим и този случай към предишния от последните няколко дни.

Тогава пиян шофьор се натресе в снегорин, побягна от колата и изостави дъщеря си в купето на колата.

Шофьор се блъсна в снегорин, избяга и заряза дъщеря си (видео и снимки)

Дали е могъл да потърси друг начин - вероятно. Дали ще съжалява за щетите по колата си - несъмнено. Но пък нали кеф цена няма? Защо човек поне веднъж да не се почувства свободен от финансовите окови? Въпреки че полетът към свободата често завършва с лични щети и раходи.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.