Сигнализирай!

Ето го специалния екип на "Левски" в памет на Гунди (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
10.02.2023 г.
89
0

Ето го специалния екип на "Левски" в памет на Гунди. "Сините" ще играят със специално изработени тениски в пролетния полусезон. Те са посветени на най-голямата легенда на клуба и патрон на стадиона на отбора - Георги Аспарухов - Гунди. Той щеше да чества своя 80-годишен юбилей през тази година.

Чрез елегантно видео, споделено в каналите на отбора в социалните мрежи, вдовицата на Аспарухов - Величка Маркова, представи титулярната фланелка за предстоящите мачове на тима:

„Почтеност, отдаденост, красота.“ Това са 3-те думи, с които Величка Маркова описва Гунди. Титулярният екип на „Левски“ за предстоящия пролетен полусезон ще бъде посветен на 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов." Това гласи краткото съобщение от футболния клуб по темата.

Именно този девиз от три думи е изобразен на гърба на екипа. Основният му отличителен детайл е златният автограф на Георги Аспарухов, сияещ от предната страна на фланелката. "Сините" могат да дебютират юбилейния си екип още в първия си мач от пролетния полусезон. Това е домакинство на "Черно море", но мачът ще се проведе на стадион "Ивайло" във Велико Търново, заради наказание на отбора.

Невиждано от 13 години наказание за “Левски”

Подобно наказание е рядко срещано в историята на “Левски”. За последно това се случва през 2009 г. Любопитното тогава е, че съперникът, който се облагодетелства от санкцията отново е морски – “Черноморец” Бургас. Освен това клубът ще трябва да заплати и глоба в размер на 6000 лв.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.