Сигнализирай!

Войник се качи на багер до разрушена къща, за да даде възможност на майка да чуе сина си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.02.2023 г.
16
0

Войник се качи на багер до разрушена къща, за да даде възможност на майка да чуе сина си, показва репортаж на bTV. Мъжът стигнал до дома на 75-годишната Бусра, за да може тя да чуе гласа на сина си.

В този момент тя чака в близкия импровизиран палатков лагер, след като е останала без дом след опустошителното земетресение. Бусра се е страхувала, че синът ѝ е мъртъв и е помолила турските войници за помощ.

Войникът от специалните части Муратан Адил пристига в Антакия, за да помага при спасителните операции. Именно той успява да извърши тази малко по-различна спасителна операция.

Историята обаче не приключва дотук, оказва се, че батерията на телефона е паднала и Бусра няма как да се обади на сина си. В суматохата друг пострадал човек в палатковия лагер чува името на сина ѝ и я успокоява, че го познава и че знае, че той е жив и здрав.

Същият мъж набира сина ма Бусра от своя телефон. На кадрите се вижда как 75-годишната жена се разплаква, чувайки гласа на сина си за първи път след земетресението, отнело дома ѝ.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.