Сигнализирай!

Ливърпулски пиромани тормозиха цяла нощ "Реал" Мадрид (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.02.2023 г.
30
0

Ливърпулски пиромани тормозиха цяла нощ "Реал" Мадрид. Привържениците на "мърсисайдци" обсадиха хотела, в който бе настанен отборът на "лос бланкос" и използваха пиротехника до малките часове на нощта. Целта им бе да не позволят на играчите на "Реал" да почиват преди сблъсъка срещу "Ливърпул" от осминафиналната фаза на Шампионската лига.

Image
Стопкадър: Twitter

Това е и най-очакваният двубой от днешната програма на най-престижния европейски клубен турнир. Това е мач реванш от финала в Париж миналата година. Защитаващият титлата си "Реал" се изправя срещу друг от най-титулуваните отбори в надпреварата. "Ливърпул" е стъпвал на европейския връх шест пъти, като последният случай е през 2019 година.

“Барса” и “Юнайтед” направиха истинско футболно шоу (видео)

И двата отбора разчитат много на представянето си в Шампионската лига. "Мърсисайдци" изпитват проблеми в местното първенство и спечелването на "Ушатата" купа може да се окаже единственият им път обратно в надпреварата догодина. "Белият балет" пък се е устремил към абсолютен рекорд и 15-а титла във витрината си. Следващият отбор с най-много трофеи - "Милан" има едва седем.

https://twitter.com/TheBlancosLive/status/1627748572044136477?s=20

Интригата около сблъсъка е налична и от въпросителните относно здравето на играчите. Карло Анчелоти сподели радостни за феновете на "Реал" новини, че Карим Бензема е излекувал травмата си и ще започне като титуляр. Анчелотни няма да може да разчита на контузените Кроос и Чуамени. За Юрген Клоп аут са трайно контузения Тиаго Алкантара и Луиз Диас. Срещата започва в 22:00 часа.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.