Сигнализирай!

Ето кой завоюва първото място в нощта на дуетите в "Като две капки вода" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.04.2023 г.
62
0

Ето кой завоюва първото място в нощта на дуетите в "Като две капки вода". Първи станаха Ралица и Димо. Те влязоха в образите на Ваня Костова и Драго от "Фамилия Тоника".

И тази вечер зрителите видяха едно шеметно шоу, в което и песните, и танците бяха голям акцент.

Георги Господинов: Не съм си представял, че ще бъда номиниран за “Букър”(видео)

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро посрещнаха първа на сцената Яна Маринова. Тя беше любимата Роси Кирилова. На сцената към актрисата се присъедини дуетът Братя Аргирови.

Втора на сцената тази вечер излезе младата и артистичната любимка на тийнейджърите Дара Екимова. Тя имаше не леката задача да се превъплъти в образа на една от най-ярките звезди на българската поп музика Георги Христов. Заедно с Петя Буюклиева двете изпълниха песента „Пролет“.

Христо Гърбов, който в предишния лайф имаше задачата да влезе в бляскавия корсет на Кали и вдигна настроението в залата с незабравимия й попфолк хит. Тази вечер отново се наложи да влезе в женски образ. Комикът-актьор бе Алма и заедно с любимеца на публиката Миро изпълни песента „Повече“.

Другите участници

Тома се превъплъти в Миро и изпя песента "Завинаги" с Анелия.

Водачът във временното класиране Владо Михайлов бе Любо Киров и пя с талантливата Михаела Маринова песента "Мога".

Следваща на сцената се качи Керана. Тя бе Белослава и пя с Орлин Павлов песента „Всяка година по същото време“.

Дуетът на Димо и Ралица постави запомнящ се финал на вечерта на осмия лайф на сезон „Неделя“. Двамата изпълниха песента на „Фамилия Тоника“ – „Приятели“. Именно те станаха и първи тази вечер.

Гледайте "Като две капки" вода и следващата неделя по Нова телевизия. Шоуто отново ще започне точно в 20:00 ч. Емоциите са гарантирани, защото изтеглените образи на Бутона на късмета са от интересен по-интересен. Ще чуем Фред Дърст, Тина Търнър, Славка Калчева, Бон Джоуви, Криско и др.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.