Сигнализирай!

Мъж потроши финтес зала в Бургас и нападна наемателя с тръбен ключ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.05.2023 г.
30
0

Мъж потроши стъклата на фитнес зала в Бургас и нападна наемателя с тръбен ключ, съобщава NOVA.

Инцидентът се случва около 10:00 ч. сутринта на 23-и май. Повод за агресията е стар фитнес уред, останал в залата, която в момента е наета от Галин и Емилия Балкови. Емилия Балкова се занимава с бодибилдинг.

"Когато ние пристигнахме пред обекта, заварихме бившия наемател да разговаря със собственика. Беше дошъл да си прибере букви от рекламата, които бяхме свалили и подготвили за вземане. Говореше съвсем нормално. Когато видя съпруга ми попита "Къде ми е уредът?". Става въпрос за останки от уред, които са доста тежки и бяха оставени в обекта доста време, след като бившият наемател напусна.", разказва Емилия.

Вандал потроши автомобила на лекар в София (видео)

След това мъжът внезапно е агресирал.

Този човек ме мушка с тръбния ключ в ребрата. Изпочупи огледалата, които не са поставени от него. Изпочупеният уред го съхраняваме в един двор, прибран е, и ако не се потърси трябва да се предаде на вторични суровини.”, твърди Калин Балков.

По думите му той е с бъбречна трансплантация и си е извадил медицинско. На място идва полиция, която е задържала мъжа за 24 часа. Разследването по случая продължава.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.