Сигнализирай!

Сестрата на починалата родилка от Русе показа нов чат (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.05.2023 г.
26
0

Сестрата на починалата родилка от Русе показа нов чат. "Много ме боли" е гласяло едно от съобщенията, които Ивелина е изпратила, показва репортаж на bTV.

“Изтеглили сте къса клечка” – болницата в Русе за смъртта на родилка (видео)

"Аз вече събудих и викам - много ме боли, много ме боли, и тя вика - разбрахме, момиче, млъкни вече, ще си загубиш матката", написала починалата родилка. Това стана ясно от чат, показан от сестрата на съпруга на 29-годишната жена.

снимка: bTV

Семейството и приятели на починалата отидоха пред болницата в Русе. По техните думи персоналът не е обърнал внимание на оплакванията ѝ, че не чувства добре. Именно това според тях е довело до фаталния изход. Медицинското заключение според епикризата е белодробна емболия.

„Все още не са ми дали документ от аутопсията. Казах - как така го решихте това нещо, след като нямам документ от аутопсията", каза съпругът Мартин Симеонов.

„Много хора са възмутени, покъртително е, гнусно е. Насила този живот да бъде отнет. И тези деца да растат без майка и това младо момче на 25 години да остане вдовец", споделя близка на починалата.

„В момента върви вътрешна проверка по случая. Очаква се експертна проверка от медицинския одит, на който ще бъде представена цялата документация. Ние нищо не искаме да прикриваме, близките държаха да бъде освободено тялото, ние държахме да има аутопсия", каза Иван Иванов, директор на УМБАЛ "Канев".

Очаква се резултатите от аутопсията да излязат до 20 дни.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.