Сигнализирай!

"Ротации", Радостин Василев и Георги Господинов в ТОП новините тази седмица (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.05.2023 г.
17
0

"Ротации", Радостин Василев и Георги Господинов в ТОП новините тази седмица събра репортерът ни Виктория Симеонова.

"Продължаваме промяната-Демократична България" обявиха, че ще предложат правителство на "ротационен принцип" с ГЕРБ, в което Николай Денков и Мария-Габриел да бъдат премиери за по 9 месеца. Не е ясно дали това предложение ще събере подкрепа.

В Южна Африка застреляха Красимир Каменов-Къро, жена му, икономката и охраната му. Гешев определи това като "връщане към мутренските години", месец след като лично твърдеше, че Къро е замесен в схема за неговото отстраняване.

Радостин Василев, който миналата година се отцепи от "Има такъв народ", обяви, че напуска и "Продължаваме промяната-Демократична България". Кирил Петков го обвини в подслушване и "емоционална нестабилност". От своя страна Василев пусна записи от Националния съвет на “Продължаваме промяната” и обяви, че ще развива свой политически проект.

Родилка почина в Русе. От болницата твърдят, че това е "къса клечка". Близки на починалата нахлуха в лечебното заведение с настояване за справедливост.

В навечерието на 24 май Георги Господинов спечели "Букър" за романа "Времеубежище", преведен на английски от Анджела Родел.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.