Сигнализирай!

Скандална бразилска певица ще пее на финала на Шампионската лига (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.05.2023 г.
33
0

Скандална бразилска певица ще пее на финала на Шампионската лига. Популярната изпълнителка Anitta, която нашумя с хитовете си Envolver и Downtown ще бъде водеща фигура в шоуто на откриването на тазгодишния финал на Шампионската лига. Бразилката има над 100 милиона последователи общо в четирите големи социални мрежи.

Скрийншот: Envolver - Anitta (Youtube)

]

Бразилската суперзвезда Anitta е обявена за изпълнител на шоуто за откриването на финала на Шампионската лига. Тя ще забавлява феновете заедно с Burna Boy в навечерието на срещата на Манчестър "Сити" с "Интер". Двубоят за "Ушатата" купа ще бъде на Олимпийския стадион "Ататюрк" в Истанбул на 10 юни. След като си осигури огромен успех със световен хит с Envolver през 2022 г., Anitta е в разгара на рекордна година. Тя включва издаването на петия ѝ студиен албум Versions Of Me и номинация за GRAMMY за най-добър нов изпълнител. Тя получи сериозни критики именно за най-известната си песен, заради провокативния клип и текст към нея.

Ман “Юнайтед” в Шампионската лига след разгром над “Челси” (видео)

Родена в Рио де Жанейро, 30-годишната певица отбелязва първия си №1 хит в Бразилия с песента Zen през 2013 г. Голяма звезда в цяла Латинска Америка, многоезичната Анита все повече се превръща в глобален феномен. Тя събира значителна аудитория в Съединените щати, Европа и отвъд.

"Толкова съм развълнувана, че новината най-накрая излезе наяве! Радвам се, че ще участвам във финалното шоу на УЕФА Шампионска лига. Нямам търпение да бъда на концерта заедно с Burna Boy. Ще поднесем едно незабравимо шоу на феновете на стадиона и по целия свят. Не забравяйте да се включите на 10 юни - няма да искате да го пропуснете!", сподели певицата по темата.

За седма година Шоуто за откриването на финала на Шампионската лига на УЕФА обединява музика, спорт и култура чрез грандиозно представление. Шоуто ще се излъчва в над 200 държави и територии, както и на UEFA.com и в официалните канали на UEFA в YouTube и UEFA Champions League TikTok.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.