Сигнализирай!

Новата изгора на Григор го утешава след загубения финал

Gospodari.com
Gospodari.com
28.05.2023 г.
19
0

Новата изгора на Григор го утешава след загубения финал. Най-добрият български тенисист не успя да се пребори за титлата на турнира в Женева. Димитров бе победен от Николас Джари с 2-0 сета. Това бе неговият първи финал на турнир от АТР Тура от пет години насам. Въпреки загубата, той получи любопитно признание от новата си любов.

Скрийншот: MAX SPORT

Първият сет от мача бе значително по-оспорваният от двата. В него и двамата тенисисти си размениха по един пробив и се наложи крайният изход да бъде решен от тайбрек. В него чилиецът бе непоколебим и се наложи със 7:1 точки. Това зададе тон и на втората част, в която Димитров успя да вземе само един почетен гейм при резултат 5:0. Това е втори спечелен турнир за Джари след този в Сантиаго по-рано през годината.

Димитров мина през 9-ия в света и отива на финал (видео)

По-любопитен се оказа обаче отзвукът от двубоя. Той дойде от новата приятелка на Григор - Мадалина Геня. Актрисата и модел използва профилите си в социалните мрежи, за да отправи послание към любимия си. Ето какво написа тя в стори в Инстаграм:

"Аз съм толкова благословена да те имам в живота си толкова много години. Имаш любовта и уважението ми завинаги! Вярвам в теб!" По този начин стана ясно, че двамата се познават далеч преди да обявят връзката си по-рано този месец.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.