Сигнализирай!

23 млади журналисти и маркетолози завършиха успешно стипендиантските програми на "Америка за България"

Gospodari.com
Gospodari.com
05.07.2023 г.
9
0

23 млади журналисти и маркетолози завършиха успешно стипендиантските програми на "Америка за България" - "Дигитален маркетинг за значими каузи" и "Медия е:волюция". Сертификатите им за участие в проекта бяха връчени на тържествена церемония в понеделник вечерта. Събитието се състоя в бившата резиденция на американските посланици в София.

В рамките на 9 месеца 11 млади журналисти и 12 младежи с интерес в сферата на дигиталния маркетинг работиха в медии и неправителствени организации. Те се учиха от най-добрите и създадоха професионални контакти с доказани лица от бранша.

Снимка: Америка за България

Gospodari.com е сред партньорите в проекта. Ние приехме в екипа си един от младите таланти - Панайот Желязков от програма "Дигитален маркетинг за значими каузи". Той вече официално е част от нашето семейство. Бяхме домакини и на журналистите от "Медия е:волюция", които получиха възможността да видят на живо целия процес по заснемането на епизод на "Господари на Уеба" и да отговорим на всички техни въпроси за историята на "Господарите" и плановете ни за развитие.

Снимка: Америка за България

Фондация „Америка за България“ обяви и следващото издание на двете програми. Новите стипендианти ще влязат през вратите на медиите и организациите в средата на октомври. Ние от "Господарите" също ще се радваме отново да бъдем техни домакини! Пожелаваме успех и на завършилите програмите, и на тези, които тепърва ще се впуснат в това приключение!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.