Сигнализирай!

Известен милионер и финансов гуру дава съвет в какво да се инвестира

Gospodari.com
Gospodari.com
04.09.2023 г.
55
0

Известен милионер и финансов гуру дава съвет в какво да се инвестира. Става дума за автора на бестселъри Робърт Кийосаки. Той е постигнал международен успех с книгата си "Богат татко, беден татко".

Кийосаки представи гледната си точка за една потенциално обещаваща инвестиционна възможност.

Руснаците масово разпродават имотите си в България, вижте цените

Коментарът

Преди дни Робърт Кийосаки обяви в X (преди - Twiter) коя е най-голямата сделка за инвестиция, според него.

"Среброто все още е с 50% под най-високото си ниво за всички времена, търсено от "зелените" електромобили. То е втората най-използвана стока след петрола. Среброто е пари от векове."

Кой не може да си позволи 1 сребърна монета, пита реторично Кийосаки. Същевременно отбелязва, че повечето хора предпочитат да пестят "фалшиви" долари. 

https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1694871158167093517

Кой е той?

Робърт Кийосаки е милионер, инвеститор, бизнесмен, финансов коментатор. Също автор на книги. Водещ на семинари и курсове за мотивация и самоусъвършенстване. Но как от почти бездомен е станал милионер?

За Кийосаки двете най-важни неща, които могат да направят един човек богат, са начинът на мислене и финансовата му култура. Американецът твърди, че успехът и парите са следствие на определени знания и произтичащите от тях действия. Не е прищявка на Съдбата или щастлива случайност.

Най-големият проблем според него е, че тези знания не се преподават в училище. Подрастващите подсъзнателно приемат модела на собственото си семейство. Дори и да не е успешен. Така продължават да го следват през целия си живот. Децата на богатите родители порастват и стават богати възрастни. Тези от бедни семейства често остават бедни през целия си живот.

Източник: Money

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.