Сигнализирай!

Кирил Петков обяви имало ли е среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.09.2023 г.
14
0

Кирил Петков обяви имало ли е среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов. "Никой и по никакъв начин не е предлагал постове в никакви служби на Алексей Петров". Това заяви съпредседателят на ПП в ефира на NOVA и призова политиците да оставят семействата извън „тази кална битка“.

Петков разказа, че единствената прилика между баща му и Бойко Борисов е рождената дата.

Но той никога не е членувал в БКП, никога не е членувал в служби и не е занимавал с политика. Заминава за чужбина през 1990 година с надеждата да даде на семейството си по-добър живот. Върна се обратно през 2008 година, когато го поканих да работи за моята компания. Той изпусна всички мутренски години, няма никаква компания с Алексей Петров”, подчерта Петков.

Петков изясни и въпроса защо е бил на посещение в САЩ:

Имам три дъщери. Най-голямата навърши 23 години. И със съпругата ми отидохме на рождения ѝ ден в САЩ. Не бях на работно посещение в страната. Дъщеря ми завършва тази година инженерство и сме много горди с нея”.

Бойко Борисов твърди, че Алексей Петров е участвал в съставянето на кабинета

Съпредседателят на ПП обяви, че никога не е имало среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов.

След петите избори ние бяхме втора политическа сила. Тогава седнахме – с Асен и лидерите на „Демократична България”, и си казахме, че ако искаме държавата да не отива в шести избори – трябва да направим тази среща. Никога не е имало значение кой и по какъв начин контактува с нас. Нашето решение бе на база изборите и задачите, които си поставихме. И на първата среща не сме говорили нито за правителство, нито за структура. Тя беше за това дали въобще да си говорим”, заяви Кирил Петков.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.