Сигнализирай!

Откриват чешма в памет на Милен Цветков (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.09.2023 г.
24
0

Откриват чешма в памет на Милен Цветков, показва материал на bTV. Тя е поставена близо до мястото, на което той загуби живота си през 2020 г.

Изграждането на чешмата е изцяло със средства от дарители, а идеята е на журналиста Георги Тошев. Към нея активно се присъединява екипът на "Въпросите" по ТВ1 - Люба Ризова, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Емилия Милчева и Лили Маринкова.

Милен Цветков загина през 2020 година. Той чакаше в колата си на червен светофар, когато в него се вряза джип, управляван от дрогиран млад шофьор.

Причинилият катасторфата Кристиян Николов получи ефективна присъда от 9 г. В мотивите на съда пише, че е извършил престъплението „при проявление на евентуален умисъл като разновидност на умишлената вина“.

На Милен… от „Господарите” (видео)

Спомен за Милен

Какво, ако днес Милен Цветков беше сред нас? Вероятно за пореден път щеше да попита „Къде е държавата?” Кога системните нарушители ще започват да понасят наказания? Кога ще бъде прекратена корупцията, която позволява да изчезват актове и снимки и да се купуват книжки. Докога мутренското поведение ще спре да бъде толерирано?

Кога органите на реда ще започнат да прилагат законите така, че синът, сестрата или братовчеда на когото и да е, да не посмее да се качи да управлява кола след употреба на алкохол, наркотици, без книжка и няма да е спокоен, че каквото и да направи ще остане ненаказан срещу съответната сума или обаждане по телефона.

Почивай в мир, Милене. За нас беше наистина чест да те познаваме, да работим заедно, да се ядосваме и да се смеем заедно. Ние ще продължим да питаме и дано намерим и твоите отговори…

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.